tirsdag den 6. marts 2012

Seværdigheder i Bruxelles


Halvdagstur i Bruxelles: Man kan vælge mellem en formiddags- eller eftermiddagsbustur med guide. Man ser den verdensberømte markedsplads, man ser på det bemærkelsesværdige rådhus, og så opdager man hemmelighederne bag belgisk chokolade.

Man kan vælge mellem at tage af sted kl. 10.00, 11.00 eller 14.00.
Selve turen varer i 2 timer og 20 minutter, og koster 178,41 DKK - 23,927 EURO

Det er interessant fordi man ser lidt af Bruxelles, og vi kan anbefale det, hvis man vil have en hurtig tur rundt i Bruxelles med bus.

Bruxelles Beer Tasting Tour: Tag med på denne øl-smagnings tur for at finde ud af hvorfor Belgien er så berømt for sine lækre øl. Intet land i verden kan prale af en brygning tradition så rigt og varieret, som Belgiens, og denne tur er den perfekte måde til at besøge nogle af de fineste bryggerier. Lær noget om landets øl arv og smag nogle fremragende øl.

Man tager af sted kl. 14.00.
Turen varer i cirka 3 timer, og koster 446,02 DKK – 59,817 EURO

Det er interessant fordi man kan smage på en masse gode øl, og finde ud af hvad de drikker i Belgien, og hvilke øl der er bedst. Og så er det vel også hyggeligt. Kan anbefale det hvis man kan lide øl og hvis man vil vide noget om belgisk øl.

Luxembourg Day Trip from Bruxelles: Two Countries in One Day: Hvis du har en dag til overs, kan du tage en heldagstur fra Bruxelles for at udforske Luxembourg og den maleriske Meuse-dalen.
Efter af have forladt Bruxelles, er dit første stop Meuse Valley of Dinant, som ligger i South East i Belgien. Her kan du besøge borgen-fæstning over byen eller slappe af med en kop kaffe ved floden.
Derefter vil du rejse gennem det grønne landskab af Belgien Ardennerne for at ankomme i indlandsstaterne Luxembourg. Ved ankomst, vil din lokale guide tager dig med på en sightseeing tur gennem hovedstaden i Grand-Duchy. Først vil du se den moderne by, der indgår i Den Europæiske Union og efter frokost fortsætter turen til den historiske bymidte, hvor du har fri tid til at udforske på egen fritid.

Ved slutningen af
​​din tur vil du rejse gennem de maleriske bølgende bakker i Ardennerne for at nå Bruxelles i midten af ​​aftenen.

Man tager af sted kl. 09.00.
Turen varer i 12 timer, og koster 379,13 DKK – 50,842 EURO

Det interessante er at man får Luxembourg at se og derfor kan vi anbefale det. 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar